maanantai 28. helmikuuta 2011

Lastenhuoneen suunnittelua II

Lastenhuoneisiin löytyy nykyään kaikkea aivan ihanaa (ja aivan liian kallista) huonekaluista sisustustuotteisiin.
Tarvitsemme tulevalle perheenjäsenelle oman sängyn ja hoitopöydän. Sänkyjä on monenlaisia ja olenkin aina ihaillut amerikkalaisia pinnasänkyjä, joista saa lapselle sängyn poistamalla pitkät laidat.


Vasemmalla on Rivièra Maisonin pinnasänky, joka on aivan über ihana vaan aivan liian kallis kun ajattelee käyttöikää. Oikealla on Mamas & Papas Coastline tuoteperheeseen kuuluva pinnasänky/lastensänky. Eli laidat ja puoletpäädyistä poistamalla saadaan normaalisänky. Hintaa noin 400€ vähemmän kuin aikaisemmin mainitulla.

Hoitopöydäksi olen ajatellut Leksvik-sarjan hoitopöytää, jossa on lipasto samassa. Tykkään siitä, koska se on täyspuuta ja ei ole kauhean kallis. Toki sekin kaipaa maalia ylleen, jotta sopisi paremmin sisustukseen.

Väriä tuodaan tekstiileillä ja pienillä sisustustuotteilla sekä leluilla. Tällaisia tavaroita löytyy jo Ossin huoneesta:





Nyt alkaa sitten tyttö tavaroiden metsästys. Nuo Toffeen lakanat on olleet aivan ihanat, tosin napit täytyy katsoa tosi tarkkaan, etteivät ole huonosti kiinnitetty (mahdollinen tukehtumisvaara). Samaten ongelmana oli sopivan kokoisen (90x120cm) peitteen löytyminen. Ratkaisuna ongelmaan kävin Ikeasta ostamassa kaksi peittoa (toisen varalle), jotka pienensin sopivan kokoisiksi.
Ihan must have on myös tuo that's what little girls are made of-taulu. Ideoita mistä sellaisen saa? Suomeksihan noita on löytynyt ja englanniksikin vielä viime vuonna, mutta nyt on ihan selkeä kato käynyt.



Ideointi jatkuu... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti