maanantai 28. helmikuuta 2011

Lastenhuoneen suunnittelua

Nyt kun toinen lapsukainen on tulossa on Ossin huone aivan liian pieni siihen, että molemmat nassikat siellä asuisivat. Kaiken sen pohdinnan jälkeen ajattelin, että vaihdetaampa huoneet päikseen. Meillä on iso makuuhuone, jossa ainoat meille tärkeät elementit ovat sänky ja nojatuoli vaatteita varten. Ajattelin sitten huhtikuun puolella vasta vaihtaa huoneet, mutta sillä välin suunnittelen kaiken valmiiksi.

Huonekalu hankintoja tulee ja niihin menee taas rahaa. Olen koittanut järkeillä mitä kannattaa ostaa ja mitä ei. Hoitopöydälle on ollut tarvetta. Aikaisemmin tämän virkaa on hoitanut antiikkinen kirjoituspöytä, mutta suunnitelmana onkin siirtää kirjoituspöytä yläkerran aulaan ompelupöydäksi. Ossin huoneessa kalusteet ovat pääsääntöisesti Ikeasta, joten sama linja tulee jatkumaan hoitopöydänkin osalta. Tosin aion tuunata senkin.

Huoneessa olevat Leksvik-sarjan huonekalut olen maalannut valkoiseksi. Lisäksi huoneessa on pieni lipasto pojan vaatteilla, mutta tulevaisuudessa se laitetaan piiloon katseilta.

Tässä jo olemassa olevat huonekalut:






Ratian Saaristo kirstu valkoisena
Hensvik pinnasänky

Leksvik seinähylly
Leksvik hyllykkö

Ektorp lepotuoli
Ektorp rahi



 


 












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti