keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Go fat go

Mä tosiaan otin itseäni niskasta kiinni maanantaina ja alotin go fat go-dieetin. Ideana siis syödä vähän hiilareita, sokeria ja rasvaa, toisin sanoen siis terveellisesti. Dieetin takana on Jutta Gustafsberg ja Jari"Bulli" Mentula. Viime kesänä kun kuulin tästä go fat go haastesta, lähdin mukaan innolla. Itsellä on suurena intohimona tuo ruoka ja herkut ylipäänsä, joten laihduttaminen tai tietyssä painossa pysyminen ei ole toteunut sitten sinkku aikojen, jolloin oli oikeasti aikaa itselle ja keholle. Silloin tuli käytyä body pumpissa 4-6 kertaan viikossa! Seurustelun aloitettuani onkin mottonani itseironisesti ollut: jos ihminen on sitä mitä syö, niin minä olen herkkuperse!

Viime kerralla sain tosiaan näkyviä tuloksia aikaan nopeasti, mikä hivelee tietty itsetuntoa kummasti. Kuukaudessa lähti 5kg...tokihan siitä osa oli nesteitä, mutta kasvot eivät olleet enää pöhöllä ja maha ei römpöttänyt. Mikä parasta sai syödä ihan kunnon kokoisia annoksia ja makeanhimokin helpotti. Ainoa huono puoli oli se, että mä en kerta kaikkiaan pystynyt juomaan sitä määrää nestettä mitä ois pitäny, tai jos pystyin niin kynsin hampain ja vieläpä irvistellen!

Maanantai oli siis eka laihis päivä ja ilta oli yhtä tuskaa, vaikka olin herkutellut koko sunnuntain (lue: tyhjentänyt kaappeja herkuista) niin mielessä kummitteli cokis, jota meillä on AINA jääkaapissa ja pätkis pussi. Milläkö vältin sortumisen? Kävin vaa'alla! Tsiisus, kyllä se laihis on oikeesti tarpeen ja tavotteena on laihtua 10kg ennen tyttäremme ristiäisiä. Aikaa on siis tasan 2 kuukautta. Minulla on jo tavotemekko jossa pitäisi näyttää hyvältä. Kokeilin sitä tänään ja menihän se päälle, mutta ei tuntunut hyvältä. Siitä voiskin ottaa tänään kuvan ja verrata matkan varrella miten se kroppa muuttuu tänä aikana. Vertaaminenkin on helppoa kun on aina sama vaate päällä.

Tänään tuntuu jo paljon paremmalta. Puuro maistuu ja mahakin tuntuu pienemmältä. Nyt ei sitten muuta vaaditakkaan kuin kovaa tahtoa olla repsahtamatta ja ehkä minulla tulee tulevaisuudessa olemaan terveellisemmät elämäntavat ja painonhallinta hanskassa.
Vaikka go fat go- haastetta on tarkoitus jatkaa vain 4 viikkoa, aion itse olla sillä kunnes uusi ryhmä tuolla Fitfarmilla aloittaa, jolloin siirryn laihduttajasta painonhallintaan. Wish me luck!

Kuvia laitan tänään illemmalla.


 IIK, nää kuvat näyttää viel kauheemmalta ku luulin. Kamerahan laittaa aina sen 5kg lisää, eiks niin ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti