sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kakkuja, herkullisia kakkuja!

En ole vieläkänän saanut otettua itsestäni kuvaa, jonka lupasin...on se vaan vaikeeta!

Mutta asiaan! Eilen juteltuani ystäväni S:n kanssa kysäisin häneltä vinkkejä ristiäisiin. Hän sitten vinkkasi minulle Ronja leipoo blogista jonka löytää ihan googlettamalla. Tämä kahden lapsen nuori äiti tekee aivan ihania luomuksia...niin ihania, että minun oli pakko laittaa hänelle kyselyä josko suostuis tekemään tytön ristiäisiin pari kakkua ja pikkuleipiä tytön omalla nimellä. Toivon todella, että hän haluaa ja pystyy ottamaan pestin vastaan! Käykäähän kurkkamassa!

Ensin meinasin, että olisin tehnyt kaiken itse. Tulin kuitenkin toisiin aatoksiin, sillä minähän en leivo. Pipareita ja joulutorttuja teen valmistaikinoista, mutta muuten en kyllä käsiäni taikinaan ole laittanut. Kyse ei ole taidon puutteesta, en ole ihan mämmikoura, mutta näin ei ainakaan tule syötyä ja lihottua. Millaisia kakkuja suosittelette ristiäisiin? Itse ajattelin kinkku- voileipäkakkua ja täytekakkua, mutta jostain syystä mielessäni kummittelee valkosuklaakakku. Taitaa dieetti tehdä tepposia!

Se miksi kysyin ystävältäni neuvoa on, että esikoisen ristiäiset järjesti anoppi. Itse en kuulu kirkkoon ja olen ateisti, mieheni taas halusi perinteitä kunnioittaen ristiäiset. Nimiäiset olisi ollut ihan käypä vaihtoehto, mutta jos varta vasten halusivat ristiäiset niin järjestäköön. Tytölle järjestämme ristiäiset tasapuolisuuden vuoksi, tosin en edelleenkään ole innoissani siitä, että lapseni ovat naimisissa kirkon kanssa. No mutta tärkeintä on kuitenkin se, että läheiset tulevat juhlimaan kanssamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti